Ahir al vespre el Col·legi de publicitaris i relacions públiques de Catalunya ens va premiar per la nostra contribució a la millora de l’alimentació i salut de les persones.

Els premis, que atorga el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i que enguany celebren la seva 4a edició, reconeixen les accions, projectes o campanyes de comunicació més destacades per l’impacte generat entre el públic.

La comunicació que fem té com a objectiu fer pedagogia sobre hàbits d’alimentació saludables als nostres clients: començant a les seves botigues, on els productes es troben categoritzats segons la piràmide alimentària; i estenent-se a les visites als nostres camps i obrador de productes elaborats, la revista, els tallers i xerrades de cuina i nutrició, esdeveniments a botiga sobre esport i alimentació, contingut a les xarxes socials i fins a panells de tast i projectes de cocreació.

A més a més, també s’ha tingut en compte la tasca de la Fundació Ametller Origen, que promou hàbits de vida saludable, a través de l’esport i el programa d’educació nutricional “Menja sa en família”, adreçat als nens de les escoles de Catalunya.

Es tracta d’un reconeixement molt important per a nosaltres, que seguim amb l’objectiu de crear una marca capdavantera en l’alimentació saludable, que estigui present en tots els àmbits possibles de la vida de les persones. Acompanyar els nostres clients en un aprenentatge continu i oferint valor, no només en la nostra labor de productors i fabricants sinó en tot el coneixement i experiència sobre nutrició, salut i alimentació.

premis

 

Posted in News