El proper 18 d’octubre es presentarà la 2ª Edició del Repte Vi10, projecte de co-creació i solidari en el qual 10 clients del Club Ametller Origen, sense conèixer-se s’han unit per elaborar el vi Per l’amor de 10 – Somni d’Anantapur, un vi inspirat en l'Índia, on es crea un vincle amb allò que ens toca de ben aprop: de les vinyes del Penedès als camps d'Anantapur.

Els 10 participants comparteixen cada fase de l’elaboració del vi, desde la verema fins a la comercialització, adquirint un rol individual el qual hauran de liderar durant tot el Repte amb l’equip.  Els diferents rols són: sommelier, enòleg, cellerer, viticultor, restaurador, fotògraf, comunicación i xxss, comercial, artista i dissenyador gràfic.

En aquesta edició el 100% dels beneficis de la venda van destinats a la Fundación Vicente Ferrer, per la construcción d’un embassament al districte d’Anantapur.

L’esdeveniment serà el proper 18 d’octubre, a la Botiga Ametller Origen de Poblenou (Rambla del Poblenou, 124) a les 21:00h. Es podrà gaudir d’una sessió de showcooking i maridatge, d’un espectacle musical amb els millors ritmes ètnics I per acabar, una degustació de productes Ametller Origen.

L’entrada d’adquireix a través del següent link

El preu de l’entrada és 10,90€ i inclou les activitats mencionades anteriorment així com una ampolla de vi Per l’amor de 10 – Somni d’Anantapur, el preu de venda de la qual és 9,90€.

 

 

 

Posted in News