La segona edició del Repte Vi10, el projecte solidari i de co-creació amb 10 clients del Grup Ametller Origen, està apuntant fort. El procés d'elaboració del vi està agafant molt bon ritme i preveiem presentar-lo abans de l'estiu amb una producció de 2.500 ampolles!

A l'última trobada, celebrada aquest mes, hem treballat el cupatge final d'entre diferents propostes de vins. Hem pogut degustar varietats tècnicament diferents que han evolucionat al Celler Mata d'Abelló de Gelida,  durant aquests quatre mesos, i que sembla que ens han donat ja la fórmula guanyadora.

El Toni Rosell, l'enòleg del Grup, ens va preparar una sessió de tastos apta per a experts i aficionats, i alguns dels participants, a dia d’avui, ja semblen autèntics sommeliers. Aquest vi ens està despertant tots els sentits!

En aquesta trobada, a més a més, ens ha acompanyat un dels padrins del projecte, el presentador i locutor Llucià Ferrer, que ha amenitzat la jornada de treball.

Una jornada per a tots els gustos, amb una sessió extensa de cupatges i una part més conceptual del vi. Hem començat a desenvolupar plegats la història d'aquest vi relacionada amb l’Índia, ja que en aquesta edició, els guanys del projecte aniran destinats a la Fundación Vicente Ferrer.

Podeu seguir la nostra aventura a www.reptevi10.cat per conèixer a tots els participants!

Posted in News