Et presentem el festival VinyaSons Ametller Origen 2018 que es renova i creix per oferir-te aquest estiu les millors experiencies de música, vi i gastronomia.

Cellers emblemàtics del Penedès, Alella, Bages i l’Empordà acolliran del 29 de juny al 10 d’agost una dotzena de propostes enoculturals i gastronòmiques.

La programació musical aposta per les millors veus femenines del moment: Judit Neddermann, Gemma Humet, Paula Valls, Nuria Graham, Magalí Sare i Marina Tuset.

Enguany, Ametller Origen es converteix en patrocinador oficial i estarem presents en cada còctel, acompanyant-vos cada nit de la millor selecció dels nostres productes.

Per això, per ser membre del Club Ametller Origen gaudeix d'un descompte màxim en exclusiva del 30% abans del 6 de juny, i del 7 i durant el Festival, de màxim el 25%. Si vols saber com aconseguir aquests avantatges, informa-te'n a les nostres botigues casa ametller i Ametller Origen.


No t'ho pots perdre!

vinyasonsAMETLLER ORIGEN I EL FESTIVAL VINYASONS:
Són 7 les generacions de la família Ametller que s’han dedicat a l’art de la viticultura. Aquesta sensibilitat especial pel treball de la vinya, ens ha apropat al Festival VinyaSons, qui aposta per una gastronomia de creació pròpia, buscant la sinèrgia entre una cuina mediterrània i els maridatges enològics.

Per a més informació:

vinyasons.com
Posted in News