GASPATXO AMETLLER ORIGEN

GASPATXO AMETLLER ORIGEN

Ingredients:
Ja no ho podem amagar més: els nostres tomàquets són els més top! Sobretot quan s’ajunten amb els pebrots, els cogombres i la ceba... Tots plegats fan el millor gaspatxo d’Europa! Seleccionem varietats de tomàquets en funció de la temporada per afinar la fórmula i incorporem la nostra varietat exclusiva de Cherry per aconseguir sempre el sabor autèntic que el caracteritza. Sol està boníssim, i acompanyat pot estar ‘tremendo’!!
Pas 1
LLAVORS. Afegeix-li pipes pelades o de carbassa, li donen un toc molt especial, perquè cada cullerada es converteix en petits glops cruixents.
Pas 2
FRUITERS. Prefereixes, saltar-te el primer pas perquè busques els sabors de temporada? Tenim la solució perfecta i variada... Pomes, cireres, alvocats, maduixes... no podràs parar!
Pas 3
FORMATGERS. Pels amants del formatge... aquest és el vostre pas. El gaspatxo es pot combinar amb formatge fresc o formatge feta. Crea un contrast deliciós!
Pas 4
LLEGUMS. Per als que volen un plat únic, complet i llest en pocs minuts. Atreveix-te a casar els cigrons amb el gaspatxo.
Pas 5
EL CLÀSSIC. El que mai falla. Els acompanyaments més autèntics i tradicionals: Trossets de ceba, pebrot verd, vermell, crostonets, pernil,...
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.