icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
AGREDOLÇ DE FONOLL I ALBERCOCS

AGREDOLÇ DE FONOLL I ALBERCOCS

Ingredients:

2 bulbs de fonoll

6 albercocs ben madurs

1 grapat de panses

1/2 tassa de suc de taronja

2 c.soperes de vinagre de poma

2 c.soperes d’oli d’oliva verge

Sal

Pebre negre

Festucs com a topping

Pas 1
Talla els fonolls a llesques d’uns 3 mm de gruix.
Pas 2
Salpebre cada llesca i passa-la banda i banda en una paella amb l’oli durant uns 5 minuts.
Pas 3
Un cop daurades totes les bandes, afegeix a la paella el suc de taronja, els albercocs en meitats, les panses i el vinagre de poma.
Pas 4
Tapar la paella i deixar fent la xup xup a foc baix durant uns 45 min.
Pas 5
Adornar el plat amb els festucs picats per sobre.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.