ALBERGÍNIES AMB MOZZARELLA I QUINOA

ALBERGÍNIES AMB MOZZARELLA I QUINOA

Ingredients:
  • 1u d' albergínia 
  • 100g de mozzarella de búfala fresca
  • 20 g de quinoa inflada
  • 1 xic de sal fina
  • 1 culleradeta d' oli d’oliva verge extra 
  • 1 xic de pebre negre mòlt
Pas 1
Escaliveu les albergínies
Pas 2
Talleu les albergínies en meitats
Pas 3
Salpebreu les albergínies
Pas 4
Col·loqueu la mozzarella tallada sobre les albergínies
Pas 5
Escalfeu les albergínies amb la mozzarella perquè es desfaci
Pas 6
Distribuïu la quinoa sobre les albergínies
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.