Albergínies amb all negre i mel

Albergínies amb all negre i mel

Ingredients:
  • 3 albergínies
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada de mel
  • 5 alls negres
  • Sal marina
Pas 1
Rentar i tallar les albergínies a tires. Escampar sal per sobre i posar-les en un colador durant 20 minuts perquè perdin el seu punt amarg.
Pas 2
Esbandir bé, assecar-les i reservar.
Pas 3
Escalfar el forn a 180ºC
Pas 4
En un bol barrejar l'oli, la mel, dos pessics de sal i els grans d'all negre ben picats.
Pas 5
Amarar bé les tires d'albergínia amb la barreja i portar al forn fins que estiguin ben daurades.
Pas 6
Es poden servir amb una salsa de iogurt.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès.