Albergínia farcida amb Ratatouille i Heura

Albergínia farcida amb Ratatouille i Heura

Ingredients:

90g de Bocados Mediterranis d'Heura®

1 albergínia 

1/4 de pebrot verd

1/4 de pebrot vermell 

1/4 de ceba

1 tomàquet 

Formatge vegetal rallat 

Oli d'oliva 

Herbes provençals 

Sal 

Pas 1
Pre-escalfa el forn a 180º
Pas 2
Talla l'albergínia per la meitat i fes uns talls a l'interior. Posa-la al forn durant 12 minuts.
Pas 3
Pela un tomàquet i en una paella, ralla'l per a que es sofregeixi.
Pas 4
Mentrestant, talla la ceba, el pebrot vermell i el pebrot verd en daus petits. I, en una altra paella, amb un rajolí d'oli d'oliva, afegeix els ingredients en el mateix ordre.
Pas 5
Quan quedin 5 minuts per a que es facin les verdures, afegeix els Bocados Mediterranis d'Heura® també.
Pas 6
Retira l'albergínia del forn i deixa que es refredi. Buida l'interior amb una cullera, talla-ho i conserva-ho per després. Guarda la pell de l'albergínia per farcir.
Pas 7
Quan les verdures i Heura® estan daurades, separa alguns trossos d'Heura® i la resta, talla-la en trossos petits perquè es barregi amb les verdures. Afegeix el tomàquet sofregit, la polpa de l'albergínia i les herbes provençals i barreja bé.
Pas 8
Farceix amb la barreja de verdures la pell de l'albergínia i a sobre afegeix el formatge vegetal. Posa-ho al forn durant 8 minuts a 180º perquè es fongui.
Pas 9
Finalment, retira-ho i afegeix els Bocados d'Heura® que havíem conservat. I llestos!
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.