ALETES DE POLLASTRE AL ESTIL THAI

ALETES DE POLLASTRE AL ESTIL THAI

Ingredients:
  • ½ kg d’aletes de pollastre
  • 1 cullerada de mel
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada de salsa Sriracha
  • 1 llima
  • Fulles de coriandre
  • Oli d'oliva verge AO
  • Sal
Pas 1
Preparar en un bol gran la barreja de mel, salsa de soja, salsa Sriracha, el suc de llima i sal. Incorporar les aletes de pollastre i barrejar-les bé . Deixar-les en el macerat durant 1 hora com a mínim
Pas 2
Estendre en una safata de forn les peces i el seu macerat. Enfornar durant 45 min o fins que estiguin cruixents
Pas 3
Servir amb coriandre picat i una amanida de brots verds amb fruita de temporada
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.