AMANIDA D'ALBERCOCS SALTATS AMB PESTO I BURRATA FRESCA

AMANIDA D'ALBERCOCS SALTATS AMB PESTO I BURRATA FRESCA

Ingredients:
  • 2 Burrates fresques
  • 200 g d’Albercocs
  • 50 ml de Pesto AO
  • 50 g de xerri pera
  • 1 paquet de ruca
  • 20 g de pinyons
  • 2 Tomàquets semisecs
  • ½ Ceba de figueres
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i Pebre
Pas 1
Tallem la ceba finament, els albercocs a grills i els xerris per la meitat, barregem tot amb oli d’oliva i sal.
Pas 2
Tallem els albercocs a daus petits, els barregem amb els pinyons i els afegim al pesto.
Pas 3
Saltajem la ceba els albercocs tallats a grills i els xerris.
Pas 4
Fem un llit amb la ruca, posem la burrata al mig, els tomàquets la ceba i albercocs pel voltant i el pesto sobre la burrata.
Pas 5
Afegim per sobre uns tomàquets semisecs tallats a tires per sobre.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.