AMANIDA DE BACALLÀ AMB PERSIMÒ MARINAT AMB ESPÈCIES I MAGRANA

AMANIDA DE BACALLÀ AMB PERSIMÒ MARINAT AMB ESPÈCIES I MAGRANA

Ingredients:
  • 50 g d’Escarola
  • 100 g de Bacallà esqueixat
  • 25 g de Magrana
  • Una mica de Ruca
  • 4 Tomàquet xerri
  • ½ persimon
  • Oli d’oliva, Anis estrellat i Clau

Per la vinagreta:
  • Persimon oli d’oliva, vinagre de vi blanc i sal
Pas 1
Pelem i tallem el persimon en grills, els infusionem en fred amb l’oli, l’anis, el clau i la sal.
Pas 2
Posem l’escarola neta, només la fulla blanca i groga amb un rajolí d’oli i sal al mig del plat, per sobre afegim el bacallà esqueixat, els tomàquets xerris tallats per la meitat, la granada desgranada, i el persimon infusionat.
Pas 3
Per la vinagreta, turbinem tot i emulsionem amb l’oli. Afegim al final per sobre l’amanida amb una mica de ruca.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.