Pas 1
Utilitzeu la part de sota de la carbassa. Buideu-la i talleu-la a grills fins. Enforneu la carbassa amb una safata de forn amb paper vegetal, afegint-hi sal prèviament. Cuineu-la fins que estigui al dente
Pas 2
Torreu les pipes de carbassa. Barregeu el vinagre, una o dues cullerades d’oli, una mica de sal en escames i afegiu-hi les pipes de carbassa . Rectifiqueu-ho d’oli o vinagre, segons vulgueu.
Pas 3
Col·loqueu els espinacs baby en una font, la carbassa, la taronja tallada a grills, la ceba, els triangles de formatge manxec tallats fins i la magrana.
Pas 4
Escampeu-hi una mica de vinagreta per sobre i serviu-ho.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.