AMANIDA DE LES HORTES

AMANIDA DE LES HORTES

Ingredients:
  • Pit gall dindi tallat al dia AO 100 g 
  • 1 bol de brots selectes AO 175 g
  • 1/2 bol de mongeta perona extra
  • 1/2 bol de carbassa pelada safata
  • Nous país meitats CA 150 g
  • Oli verge extra AO 
  • Sal fina Ecobasics 1 kg
  • Molinet pebre n. gra R. Rabassa 47 g 
  • Chimichurri Montsant 50 g 
  • Vinagre de Mòdena CA 500 ml 

           Una amanida lleugera a la que no li falta de res, un menú complet amb origen. 
.
Pas 1

 El millor mètode per coure la carbassa al natural és el vapor, en tan sols  cinc o sis minuts queda tendra, però sencera, mantenint tots els seus nutrients. El mateix per les mongetes tendres, que es couen en dos minuts.
Pas 2

Un cop cuites, salta les verdures amb oli d'oliva, sal, espècies com Chimichurri i un parell de nous tallades a làmines... si afegim un raig de vinagre, a més, ja tenim la vinagreta incorporada.
Pas 3

Ara ja és moment de presentar el pit de gall dindi sobre una base de les fulles d'amanida, ben esteses. Per últim, afegir-hi les verdures encara calentes, que aporten, com us deia, la vinagreta incorporada.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.