AMANIDA DE PASTA

AMANIDA DE PASTA

Ingredients:
· 1/2 bol Espirals de tres colors AO 250g
· 1 Blat de moro dolç
· 2 llesques Pit de pollastre llescat AO
· 1/2 Poma golden
· 1 Ceba tendra
· 6 mongetes tendres perones extra
· 1 cullerada Germinacions de remolatxa
· 2 cullerades salsa pesto AO
· 5 Olives sevillana amb anxova AO 300g
· 5 Cogombrets AO 270g



           Plat únic ideal. Prêt-à-porter a la feina. Un menú complet amb origen.
.
Pas 1

Sala l'aigua per bullir les espirals, aproximandament 9 minuts amb bull mig. Mentrestant talla les mongetes tendres  i posa-les en un bol apte per microones amb dues cullerades d'aigua. Cobreix amb film i cou al microones 2 minuts a potència alta, una fòrmula més per coure-les al vapor.
Pas 2

Daura els  talls de pit de pollastre a foc viu amb un xic d'oli, sal i pebre, 1 minut per cada banda.  Reserva'ls.  Talla la poma primer a quarts,  lleva pels i llavors. Talla la ceba tendra en fina juliana i les olives i cogombrets en dauets petits.
Pas 3

Ara Mescla la pasta refredada amb tots els ingredients.  Acaba de tallar pomes i pit de pollastre a daus més petits  i afegeix-los per començar el muntatge de l'amanida: després la ceba, mongetes, olives i cogombrets. Per últim, dues bones cullerades de salsa pesto AO que hi aporta l'oli, fruita seca i el formatge per acabar d'amanir el plat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès.