Amanida d’escarola, magrana i api amb vinagreta de gerds.

Amanida d’escarola, magrana i api amb vinagreta de gerds.

Ingredients:
  • 1 escarola

  • 1-2 magranes
  • 1 api
  • 1 manat de raves
  • 1 safata de gerds
  • Oli oliva verge extra
  • 1 llima o 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • Sal en escames
Per a 4-6 persones
Pas 1
Netegeu i deixeu en remull en aigua molt freda les fulles d’escarola.
Pas 2
Peleu l’api a tires amb un pelapatates i submergiu-les en aigua amb gel.
Pas 3
Netegeu els raves i talleu-los a làmines molt fines. Peleu les magranes i talleu-les a trossos o desgraneu-les.
Pas 4
En un bol, premseu la meitat dels gerds, afegiu-hi la cullerada de vinagre balsàmic o el suc de llima, un parell de cullerades d’oli d’oliva verge extra i la sal en escames i barregeu-ho bé.
Pas 5
Munteu l’amanida disposant primer en una safata l’escarola, després els raves, la magrana i finalment les làmines d’api.
Pas 6
Serviu-ho amb la vinagreta de gerds.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.