icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
AMANIDA DE PERSIMONS AMB POLLASTRE TERIYAKI, ENDIVIES VERMELLES I FONOLL

AMANIDA DE PERSIMONS AMB POLLASTRE TERIYAKI, ENDIVIES VERMELLES I FONOLL

Ingredients:
  • 2 persimons
  • 1/2 bulb de fonoll
  • 4 broquetes de pollastre teriyaki Ametller
  • 2 endívies vermelles
  • Ruca
  • 1 carabassó
  • Espinacs baby
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de festucs
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • Oli d'oliva verge Ametller
  • Sal en escates
Pas 1
Peleu els persimons amb cura i talleu-los en rodanxes fines. Passeu-los per la paella amb una culleradeta d'oli. Gireu-los i reserveu-los.
Pas 2
Talleu el fonoll a làmines i passeu-lo també per la paella o la planxa.
Pas 3
Feu làmines de carabassó amb un pelador de patates i, un cop esteses en un plat, amaniu-les amb llimona i sal.
Pas 4
Netegeu i assequeu les fulles de ruca, els espinacs i les endívies vermelles
Pas 5
Cuineu a la planxa o a la mateixa paella els daus de pollastre marinats amb salsa teriyaki Ametller.
Pas 6
Munteu l'amanida disposant les fulles, les rodanxes de persimó, el fonoll, les làmines de carabassó i el pollastre sobre una font i amaniu-ho amb una vinagreta de festucs pelats triturats i sal en escates.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.