Amanida amb raves

Amanida amb raves

Ingredients:
  • 300 g de patates (Charlotte) 
  • 1 ceba mitjana 
  • 1 manat de raves 
  • 50 g de formatge feta a daus
  • 1 dotzena d’olives de Kalamata 
  • 100 ml de vi blanc sec 
  • 6 cullerades de nata líquida 35% MG 
  • 1 cullerada de vinagre 
  • 1 culleradeta de mostassa a l’antiga
  • brots d’anet fresc 
  • sal
  • pebre negre
Pas 1
Peleu les patates i bulliu-les senceres amb aigua salada abundant, 20 min.
Pas 2
Per a la vinagreta: emulsioneu la mostassa i el vinagre en la nata líquida. Salpebreu-ho al gust.
Pas 3
Renteu els raves i talleu-los a rodelles. Peleu la ceba i talleu-la de la mateixa manera. Quan les patates estiguin cuites, talleu-les, encara calentes, a rodelles semblants. Regueu-les amb el vi blanc i deixeu-les uns minuts.
Pas 4
Amaniu el rave i la ceba amb la vinagreta. Barregeu-hi les patates i espolseu-hi l’anet, picat.
Pas 5
Emplateu l’amanida i per sobre repartiu-hi el formatge feta i unes quantes olives.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès.