AMANIDA DE TIRABECS, POMA I VINAGRETA DE MANDARINA

AMANIDA DE TIRABECS, POMA I VINAGRETA DE MANDARINA

Ingredients:
  • 200 g de tirabecs
  • 1 poma Garnet
  • Fulles de xicoira
  • Fulles d’escarola
  • 2 mandarines
  • 1 ceba vermella petita
  • 1 pastanaga Ravenets (opcional)
  • Oli d’oliva verge Ametller Origen
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • Sal marina
Pas 1
Netegeu i talleu la punta de dalt dels tirabecs. Escaldeu-los amb aigua bullint durant 3-4 minuts. Escorreu-los i submergiu-los en aigua freda amb gel. D’aquesta manera continuen cruixents, amb brillantor i sabor.
Pas 2
Renteu i escorreu les fulles d’escarola i de xicoira. Reserveu-les. Peleu la pastanaga i feu-la a tires amb el pelapatates.
Pas 3
Comenceu a muntar l’amanida disposant els tirabecs, les fulles d’escarola, de xicoira i les tires de pastanagues en una safata. Talleu rodanxes fines de ceba vermella i ravenets.
Pas 4
Amaniu-ho amb el suc de les mandarines, 1 cullerada d’oli d’oliva i la culleradeta de mostassa de Dijon. Afegiu-hi una mica de sal i barregeu-ho bé.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.