Amanida verda amb cireres i formatge feta

Amanida verda amb cireres i formatge feta

Ingredients:

350 g de fulles verdes per a amanida

100 g d’arròs cuit

100 g de quinoa vermella cuita

80 g de nous

½ ceba vermella

200 g de formatge feta

250 g de cireres

Oli d’oliva verge extra, sal, vinagre de poma

Per a 4 racions
Pas 1
Renteu i assequeu bé les fulles verdes. Talleu la ceba a mitges llunes fines.
Pas 2
Piqueu les nous i traieu els pinyols de les cireres.
Pas 3
Barregeu les fulles verdes amb l’arròs, la quinoa, la ceba i les nous. Esmicoleu el formatge per sobre i afegiu-hi les cireres.
Pas 4
Prepareu una vinagreta amb l’oli d’oliva verge extra, sal, una mica de vinagre de poma i el suc d’unes cireres. Amaniu l’amanida i serviu-la.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.