Pas 1
Marqueu les gambes amb l’oli i reserveu-les
Pas 2
Marqueu les carns trossejades a la mateixa cassola
Pas 3
Afegiu-hi la sípia tallada a daus i les verdures i ofegueu-ho
Pas 4
Afegiu-hi el vi ranci i ofegueu-ho
Pas 5
Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure
Pas 6
Afegiu-hi arròs, l'aigua i els pèsols i deixeu-ho coure
Pas 7
Afegiu-hi una picada feta amb all, julivert i interiors del pollastre rostits prèviament
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.