ARRÒS A LA CASSOLA

ARRÒS A LA CASSOLA

Ingredients:
  • 1 got d' arròs rodó extra
  • 1 got d' aigua mineral
  • 200g de gamba de Palamós gran 
  • 200g de pollastre de pagès 
  • 200g de Conill trossejat
  • 100g de costella de porc trossejada 
  • 100g de salsitxa fresca
  • 1 rajolí de vi ranci
  • 100g de sípia 
  • 1 dent d' all pelat 
  • 1 xic de julivert en manat
  • 1 tomàquet madur 
  • 1 pebrot verd italià 
  • 1 pebrot vermell 
  • 150 g de pèsol fresc
  • 1 culleradeta d' oli d’oliva verge extra
  • 1 xic de sal
Pas 1
Marqueu les gambes amb l’oli i reserveu-les
Pas 2
Marqueu les carns trossejades a la mateixa cassola
Pas 3
Afegiu-hi la sípia tallada a daus i les verdures i ofegueu-ho
Pas 4
Afegiu-hi el vi ranci i ofegueu-ho
Pas 5
Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure
Pas 6
Afegiu-hi arròs, l'aigua i els pèsols i deixeu-ho coure
Pas 7
Afegiu-hi una picada feta amb all, julivert i interiors del pollastre rostits prèviament
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès.