ARRÒS MELÓS DE CARBASSA

ARRÒS MELÓS DE CARBASSA

Ingredients:
  • Arròs rodó AO
  • 1 / 2 carbassa tipus cacauet 
  • Parmesà
  • Brou Vegetal
  • Nous
  • Sal
  • Germinats
  • 2 dents d’all
  • ceba
Pas 1
Agafem en un casso i sofregim els alls. Un cop daurats, els retirem.
Pas 2
Afegim la carbassa tallada en quadrats petits i la sofregim
Pas 3
Tallem la ceba tipus brunesa i l’afegim al casso junt amb els alls. Sofregim
Pas 4
Afegim l’arròs i el cobrim de brou vegetal. Deixem coure l’arròs 10 minuts més.
Pas 5
Emplatem amb unes làmines de parmesà per sobre, nous i uns germinats.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.