Pas 1
Escalfem una paella i tirem un raig d'oli d'oliva. També afegim una ceba, un pebrot verd, un de vermell i un de groc, tot molt ben talladet.
Pas 2
Cuinem l'arròs salvatge a part.
Pas 3
En un recipient ratllem una mica de gingebre, afegim el suc de mitja llima, unes gotes de soja, mitja cullarada de mel i barregem. Després afegim les gambes cuites.
Pas 4
Afegim l'arròs a la paella on estem saltejant els pebrots i la ceba
Pas 5
Tallem 3 o 4 talls de nectarina, els fem daus i els afegim a la paella.
Pas 6
Retirem el contingut de la paella i marquem les broquetes de nectarines prèviament muntades. Afegim-li sal maldon.
Pas 7
Les gambes que tenim marinant les afegim al nostre arròs i amb líquid sobrant pintem les broquetes de nectarina.
Pas 8
Afegim les broquetes sobre l'arròs, i rematem amb uns brots i una mica de sal maldon.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.