ARRÒS SEC AMB GAMBES

ARRÒS SEC AMB GAMBES

Ingredients:
  • 100g de salmorreta
  • 400g d'arròs bomba
  • 1'5l de brou de pollastre 
  • 1 xic de sal fina
  • 1 rajolí d'oli d’oliva verge extra
  • 200g de gamba vermella mitjana
Pas 1
Escalfeu l'oli i marqueu les gambes
Pas 2
Retireu les gambes i reserveu-les
Pas 3
Afegiu-hi salmorreta i arròs
Pas 4
Sofregiu el conjunt
Pas 5
Afegiu-hi el brou de pollastre bullent
Pas 6
Feu coure l’arròs
Pas 7
Col·loqueu les gambes sobre l’arròs i feu-les coure conjuntament
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.