BATUT DE MANGO, MEL I POL·LEN

BATUT DE MANGO, MEL I POL·LEN

Ingredients:
  • 200 ml de quefir 
  • 1 mango gran tallat a daus 
  • 1 plàtan 
  • 1 cullerada de ratlladura de gingebre 
  • 1 cullerada de mel 
  • ½ cullerada sopera de pol•len 
  • Gel
Pas 1
Poseu tots els ingredients en un recipient, tritureu-los i serviu-ho en un got ben fred.
Pas 2
(Podeu substituir el quefir per iogurt natural o una llet vegetal del vostre grat)
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.