BLEDES FARCIDES DE QUINOA, VERDURETES I FRUITS SECS

BLEDES FARCIDES DE QUINOA, VERDURETES I FRUITS SECS

Ingredients:
  • 8 fulles de bleda
  • 300 g de quinoa cuita
  • 4 Tomàquets xerris
  • 25 g de Coliflor
  • 25 g de Broquil
  • 30 g de formatge feta
  • Nous i pipes de carbassa
Pas 1
Posem la quinoa a bullir amb una mica de sal, quan estigui la quinoa cuita, l’escorrem sense passar per aigua. I deixem que refredi.
Pas 2
La coliflor i el bròquil el posem en una cassola amb aigua bullint durant 4min-5min, que quedin al dent, refredem i piquem, ho ajuntem amb els cherrys, els fruits secs i el formatge feta.
Pas 3
Les bledes les escaldem en aigua bullint durant 1min-2min i refredem amb aigua i gel. Tallem en forma de triangle
Pas 4
Farcim les nostres fulles de bleda escalfades
Pas 5
Emulsionem una mica de iogurt amb oli d’oliva i sal
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.