BOMBONS DE RAÏM

BOMBONS DE RAÏM

Ingredients:
  • raïm
  • 80 g de xocolata negre de 99% cacau o més
  • topping segons preferències: avellanes, coco, ametlles, festucs, llavors
Pas 1
Trosseja els topping escollits per separat
Pas 2
Desfés la xocolata al bany maria
Pas 3
Amb un escuradents punxa cada raïm i sumergeix-lo dins la xocolata desfeta per tal que es cobreixi uniformement
Pas 4
Seguidament passa el raïm per el topping escollit perque s’enganxi
Pas 5
Punxa l’escuradents amb el raïm en un lloc on quedi recte i estable i col.loca dins la nevera fins que la xocolata del raïm s’assequi i quedi solidificada
Pas 6
Repeteix el mateix procediment amb cada raïm
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.