BROQUETES DE GAMBES I PRÉSSEC AMB SALSA DE SÈSAM I GINGEBRE

BROQUETES DE GAMBES I PRÉSSEC AMB SALSA DE SÈSAM I GINGEBRE

Ingredients:
  • 300 g de gambes cuites
  • 2 préssecs de vinya
  • Fulles petites d’enciam trocadero
  • 40 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 50 ml de salsa de soja
  • 40 g de mel
  • 5 g d’arrel de gingebre
  • 3 cullerades de llavors de sèsam negre
Per a 4
Pas 1
Peleu les gambes. Peleu els préssecs i talleu-los a trossos rectangulars.
Pas 2
Punxeu una gamba i un tros de préssec amb escuradents.
Pas 3
Pinteu les broquetes amb un pinzell amb oli i rostiu-les en una planxa calenta per tots dos costats.
Pas 4
Per a la salsa, barregeu l’oli d’oliva verge extra amb la mel, la salsa de soja i el gingebre ratllat fi. Afegiu-hi les llavors de sèsam i barregeu-ho.
Pas 5
Serviu les broquetes sobre les fulles d’enciam i amaniu-ho amb la salsa.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.