Broquetes de gambes i préssec amb salsa de sèsam i gingebre

Broquetes de gambes i préssec amb salsa de sèsam i gingebre

Ingredients:

300 g de gambes cuites

2 préssecs de vinya

Fulles petites d’enciam trocadero

40 ml d’oli d’oliva verge extra

50 ml de salsa de soja

40 g de mel

5 g d’arrel de gingebre

3 cullerades de llavors de sèsam negre

Per a 4
Pas 1
Peleu les gambes. Peleu els préssecs i talleu-los a trossos rectangulars.
Pas 2
Punxeu una gamba i un tros de préssec amb escuradents.
Pas 3
Pinteu les broquetes amb un pinzell amb oli i rostiu-les en una planxa calenta per tots dos costats.
Pas 4
Per a la salsa, barregeu l’oli d’oliva verge extra amb la mel, la salsa de soja i el gingebre ratllat fi. Afegiu-hi les llavors de sèsam i barregeu-ho.
Pas 5
Serviu les broquetes sobre les fulles d’enciam i amaniu-ho amb la salsa.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.