BROQUETES DE GALL DINDI AMB QUINOA

BROQUETES DE GALL DINDI AMB QUINOA

Ingredients:
  • 1 pit de gall dindi tallat a tires
  • 1 cullerada de salsa de soja o salsa teriyaki
  • 1/2 tassa de boletes de quinoa Ametller
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  •  
Pas 1
En un bol, barregeu la salsa de soja amb un parell de cullerades d'oli d'oliva. Submergiu-hi les tires de gall dindi durant mitja hora com a mínim.
Pas 2
Enrotlleu un parell de tires de gall dindi i punxeu-les a cada broqueta.
Pas 3
. Cuineu-les a la planxa o en una paella i quan ja estiguin fetes per una banda, poseu-hi la quinoa. Quan estigui l'altra banda també cuita, feu el mateix. Les boletes de quinoa també es poden posar a la paella.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.