BROU DE CARXOFA I MANDARINA

BROU DE CARXOFA I MANDARINA

Ingredients:
  • 5 carxofes
  • 1 porro
  • 800 ml de brou vegetal o aigua
  • 2 mandarines
  • Pebre vermell
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
Pas 1
Netegeu les carxofes, retireu-ne les fulles exteriors i la part de la tija que estigui més seca. Submergiu-les en aigua amb julivert perquè no s'enfosqueixin.
Pas 2
Netegeu i trossegeu el porro, poseu-lo en una cassola amb una cullerada d'oli i ofegueu-lo lleugerament.
Pas 3
Incorporeu-hi les carxofes trossejades amb una mica de sal.
Pas 4
Afegiu-hi l'aigua o el brou i cuineu-ho durant 30 minuts a foc mitjà.
Pas 5
Retireu les carxofes i el porro i afegiu-hi el suc de les mandarines. Serviu-ho amb una mica de pebre vermell.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.