BROWNIE VEGÀ

BROWNIE VEGÀ

Ingredients:
Per un motlle quadrat de 20x20
  • 350 g de puré de plàtans madurs (uns 3 plàtans mitjans)
  • 35 g de cacau en pols
  • 435 g de mantega d'ametlles
  • ¼ de cullaradeta de canyella en pols (opcional)
Pas 1
Escalfa el forn a 180 º C, prepara el motlle quadrat de 23 cm amb paper de forn que cobreixi el fons i dues de les vores, per facilitar el desemmotllat.
Pas 2
Aixafa els plàtans amb una forquilla.
Pas 3
Afegeix la mantega d'ametlles i barreja amb unes varetes.
Pas 4
Incorpora el cacau en pols i barreja molt bé perquè no quedin grumolls sense desfer.
Pas 5
Avoca la massa dins el motlle, anivella amb una espàtula i posa al forn entre 20 i 25 minuts, o fins que surti neta una broqueta.
Pas 6
Retira del forn i deixa reposar sobre una reixeta fins que estigui completament a temperatura ambient.
Pas 7
Desmotlla amb compte i talla quadrats
Pas 8
Quan els vagis a servir posa`ls sobre una safata amb reixeta i els empolvores amb una mica de cacau en pols.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.