icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Calçots gratinats amb cheddar

Calçots gratinats amb cheddar

Ingredients:
  • 1 manat de calçots
  • 1 pot de salsa romesco Ametller
  • 1 moniato
  • 100 g de formatge Cheddar
  • 50 g de formatge Emmental
  • Oli doliva verge
  • Pebre
  • Sal
Pas 1
Netegeu els calçots i retireu-ne una o dues capes o pells. Talleu la tija verda.
Pas 2
Renteu i talleu a rodanxes fines el moniato.
Pas 3
Folreu una safata de forn amb paper vegetal i cobriu-la amb una capa de rodanxes de moniatos, pinteu-los amb oli, sal i pebre. Disposeu els calçots al damunt i torneu-ho a pintar amb oli, sal i pebre.
Pas 4
Enforneu-ho durant 10-15 minuts a 180 °C .
Pas 5
Traieu la safata del forn, cobriu-ho amb la salsa de calçots i escampeu el formatge per sobre. Gratineu-ho uns minuts i ja ho podeu servir.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.