Calçots amb tempura amb 3 salses

Calçots amb tempura amb 3 salses

Ingredients:
  • 1 manat de calçots
  • 200 g de farina de tempura
  • Aigua mineral
  • 1 culleradeta de pasta de wasabi
  • 1 culleradeta de maionesa
  • Un tros de pebrot verd
  • Un tros de ceba
  • 4 cirerols (tomàquets cherry)
  • Salsa de romesco Ametller
  • Oli d’oliva verge
  • Sal marina
Pas 1
Netegeu els calçots i retireu-ne un parell de capes (pells). Talleu-ne les puntes verdes; deixeu-hi només el començament.
Pas 2
Barregeu la maionesa amb la pasta de wasabi d’acord amb la intensitat i la quantitat que en vulgueu. Reserveu-ho.
Pas 3
Renteu la ceba, el pebrot verd i els tomàquets i talleu-ho tot a trossos molt petits. Amaniu-ho amb sal, oli i vinagre i reserveu-ho.
Pas 4
Prepareu la tempura barrejant la farina amb una mica d’aigua i una mica de sal. Ha de tenir una consistència homogènia i no massa líquida.
Pas 5
Submergiu els calçots en la tempura i fregiu-los amb oli d’oliva fins que es daurin lleugerament. Escorreu-los amb paper de cuina.
Pas 6
Serviu-los amb el romesco, la maionesa de wasabi i la verdura trossejada.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.