icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Canapè de pinya amb mascarpone i salmó

Canapè de pinya amb mascarpone i salmó

Ingredients:
  • 1 pinya
  • 250 g de formatge mascarpone
  • 200 g de salmó fumat
  • Fulles d’anet
  • Sèsam negre
  • Oli d’oliva verge Ametller
  • Pebre
  • Sal en escames
 
Per a 6-8 persones
Pas 1
Peleu la pinya sencera i talleu-la a rodanxes no gaire gruixudes.
Pas 2
Talleu un rectangle de cada rodanxa. Reserveu les vores de la pinya.
Pas 3
Barregeu en un bol el formatge mascarpone amb unes gotes d’oli i, si voleu, una mica de sal i pebre.
Pas 4
Unteu cada rectangle de pinya amb formatge mascarpone, afegiu-hi un tros de salmó fumat, unes fulles d’anet i sèsam negre.
Pas 5
Consell pràctic: la pinya restant es pot utilitzar per fer un xopet de pinya saludable, amb trossos de gerds i coco.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.