Pas 1
Netegeu els ceps amb un pinzell o un drap. Peleu-ne lleugerament la base i talleu-los amb una mandolina perquè quedin làmines fines i homogènies.
Pas 2
Passeu les avellanes pel morter i retireu-ne la pell. Barregeu el vinagre amb l’oli i incorporeu-hi les avellanes moltes. Afegiu-hi sal i pebre.
Pas 3
Feu un llit amb el formatge parmesà, els germinats de pèsols i unes gotes de la vinagreta
Pas 4
Cobriu-ho amb les làmines de ceps i unes gotes de vinagreta i sal en escames.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.