CARBASSA FARCIDA

CARBASSA FARCIDA

Ingredients:
  • 1 carbassa cacauet
  • 100 g d’arròs salvatge
  • 5 orellanes tallades ben petites
  • 75g de pebrot vermell tallat ben petit
  • 1 c.sopera de salsa de soja
  • 50 g d’ametlles filetejades
  • 1 ceba vermella
  • 1 c.sopera de vinagre de poma
  • 200 g de bolets
  • all amb pols
  • pebre
  • sal
  • un grapat de fulles d’espinacs
PER LA SALSA
  • 25 g de nabius secs

  • suc de mitja taronja
  • 150  ml d’oli d’oliva
  • 60 g d’aigua
  • 2 c.soperes de vinagre de poma
  • sal
Pas 1
Prescalfa el forn a 180 graus
Pas 2
Talla la carbassa en dues meitats longitudinals I forneja-les durant 45 min a 180 graus
Pas 3
Mentre la carbassa es cou prepara els ingredients del farcit
Pas 4
Cou l’arròs salvatge al dente i salteja’l amb les ametlles, les orellanes, el pebrot I la salsa de soja
Pas 5
Talla la ceba a mitges llunes I caramelitza-la a foc molt lent Durant 10 minuts amb un polsim de sal i el vinagre de poma
Pas 6
Salteja els bolets amb un polsim de sal I all en pols
Pas 7
Prepara la salsa triturant tots els ingredients amb una batedora
Pas 8
Treu la carbassa del forn i amb una cullera retira les llavors treu una mica de la seva carn per deixar un espai on afegir el farcit
Pas 9
És hora de farcir la carbassa amb tots els ingredients preparats. Agafa una meitat I primer posa la salsa, després la ceba caramelitzada, a continuació l’arròs, els bolets saltajats i les fulles d’espinacs. Tapa amb l’altra meitat I lliga la carbassa amb un cordill per unir les dues meitats.
Pas 10
Posa la carbassa al forn 10-15 minuts més. I llesta per portar a la taula
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.