icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Carbassa gratinada amb formatge gruyère i olives negres

Carbassa gratinada amb formatge gruyère i olives negres

Ingredients:
  • 1 carbassa violí

  • 1 patata (opcional)
  • 150 g de formatge gruyère
  • 50 g de formatge cheddar
  • 100 ml de nata
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d’olives negres Ametller
  • Farigola
  • Orenga
  • Oli d’oliva verge Ametller
  • Pebre
  • Sal
Pas 1
Renteu i talleu a rodanxes (per la part més fina) la carbassa. Peleu la patata i talleu-la a rodanxes fines.
Pas 2
Disposeu les rodanxes de carbassa en capes, lleugerament sobreposades, en una safata per a forn coberta amb paper vegetal. Salpebreu-les i afegiu-hi una mica de farigola o orenga fresca.
Pas 3
Enforneu-les a 180°C fins que estiguin al dente.
Pas 4
Salteu la ceba tallada a la juliana fina, salpebreu-la i afegiu-hi la nata (pot ser vegetal, si voleu). Escalfeu-ho uns minuts i cobriu la font sense tapar totalment les rodanxes de carbassa. Ratlleu els formatges i utilitzeu-los per cobriu la preparació.
Pas 5
Escampeu les olives negres obertes i sense os per damunt i gratineu-ho uns 7 minuts.
Pas 6
Serviu-ho amb amanida verda.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.