CARBASSA AMB ROMANÍ

CARBASSA AMB ROMANÍ

Ingredients:
  • 1 carbassa  rodona
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 manat de romaní
  • oli d’oliva verge extra
  • pebre
  • sal
Pas 1
Prescalfar el forn a 180º
Pas 2
Talla la carbassa com si fos un meló
Pas 3
Deposita els talls sobre una safata amb paper vegetal
Pas 4
Amaneix els talls amb sal, pebre, els alls i el romaní
Pas 5
Fornejar uns 30 min a 180º
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.