icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Carbassó lluna farcit de cuscús amb salsa de Yoligur a la menta

Carbassó lluna farcit de cuscús amb salsa de Yoligur a la menta

Ingredients:
  • 2 carbassons lluna
  • 1 safata de cuscús AO
  • 1 Yoligur natural
  • 4 fulles de menta fresca
  • 1 cullerada sopera de llima
  • Oli doliva
  • Sal
Pas 1
Talleu la part superior del carbassó més o menys d’1 centímetre d’amplada i, amb l’ajuda d’una cullera de postres, buideu els carbassons sense deixar les parets massa primes perquè perdran fermesa.
Pas 2
Unteu els carbassons i la tapa amb oli d’oliva, col·loqueu-los en un recipient apte per a microones a temperatura mitjana. Coeu-los 7 minuts.
Pas 3
Piqueu la polpa del carbassó. Poseu-la en una paella amb oli d’oliva i escalfeu-la a foc suau uns 5 minuts. Afegiu-hi el cuscús i ompliu els carbassons.
Pas 4
En un bol poseu el Yoligur amb les fulles de menta picades molt fines amb el ganivet, la llima, la sal i un rajolí d’oli d’oliva. Emulsioneu-ho amb una batedora manual.
Pas 5
A l’hora d’emplatar, poseu la salsa del Yoligur al centre del plat, col·loqueu-hi el carbassó farcit calent i refresqueu-ho amb un parell de fulles de menta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.