Carpaccio de remolatxa

Carpaccio de remolatxa

Ingredients:
  • 3 remolatxes petites
  • 2 taronges
  • ½ cullerada de llavors de comí
  • oli d’oliva verge extra
  • julivert
  • sal
  • pebre negre
Pas 1
En una paella antiadherent, poseu les llavors de comí i torreu-les lleugerament, tot remenant-les. Quan estiguin daurades, afegiu-hi un parell de cullerades d’oli i deixeu-ho coure, a foc suau, 5 min.
Pas 2
Peleu les taronges a sang i recolliu el suc que deixin anar. Separeu-ne els grills i talleu-ne els costats per sota de la pela. Els perfeccionistes, talleu els grills per la meitat fent-ne dues làmines.
Pas 3
Peleu les remolatxes i talleu-les a làmines fines. Poseu-les als plats de servei, tot intercalant-hi les làmines de taronja.
Pas 4
En un bol, poseu un parell de cullerades de suc de taronja i incorporeu-hi sal i pebre negre amb moderació. Aboqueu-hi l’oli d’oliva amb el comí i emulsioneu-ho amb l’enganyamarits (batedora de clares). Amaniu el carpaccio amb aquesta salsa i acabeu-ho amb fulles de julivert.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.