CARXOFES AMB HUMMUS DE PÈSOLS

CARXOFES AMB HUMMUS DE PÈSOLS

Ingredients:

8 carxofes

200 g pèsols bullits

10 fulles de menta fresca

2 cullerades soperes de tahina

Suc de 1/2 llimona

Sal

Oli d’oliva

Pas 1
Peleu les tiges i retireu les fulles estelloses de les carxofes fins que arribeu al cor.
Pas 2
Talleu-les a vuitens si són grans i a quarts si són petites.
Pas 3
Saltegeu-les en una paella fins que estiguin daurades i condimenteu-les.
Pas 4
Col·loqueu en un recipient els pèsols, la menta, la tahina, el suc de llimona, la sal i un fil d’oli d’oliva.
Pas 5
Turbineu-ho tot fins que aconseguiu una textura cremosa. Si cal, afegiu-hi més oli.
Pas 6
Serviu les carxofes amb l’hummus.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.