Carxofes farcides d'ou escumat i pernil ibèric

Carxofes farcides d'ou escumat i pernil ibèric

Ingredients:
  • 4 carxofes
  • 4 ous
  • 80 g de pernil ibèric
  • Vinagre de vi blanc
  • Oli doliva
  • Sal i pebre
Per a 4 persones
Pas 1
Talleu les tiges i les puntes de les carxofes. Piqueu-les una mica perquè s’obrin. Bulliu-les amb aigua abundant i sal durant 20 minuts. Escorreu-les i reserveu-les, assequeu-les molt bé.
Pas 2
Talleu el pernil a tires fines i reserveu-lo.
Pas 3
Poseu aigua en una olla petita i espereu que bulli. Afegiu-hi un bon raig de vinagre. Trenqueu els ous i poseu-los a l’aigua; espereu que bullin durant 2 o 3 minuts. Retireu-los de l’aigua i reserveu-los; la clara ha de quedar quallada i el rovell líquid.
Pas 4
En una paella amb oli d’oliva marqueu les carxofes bullides fins que estiguin daurades, reserveu-les en un paper absorbent.
Pas 5
Obriu bé les carxofes, introduïu els ous i afegiu-hi el pernil ibèric. Ja ho podeu servir.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.