CHUTNEY DE PRUNES VERMELLES

CHUTNEY DE PRUNES VERMELLES

Ingredients:
  • 1 ceba vermella petita
  • 1 kg de prunes vermelles
  • 3 fulles de llorer
  • 1 branca de canyella
  • 5 clavells
  • Suc i ratlladura d’una taronja
  • 250 g de sucre de coco
  • Oli d’oliva
 
Pas 1
Rentem bé les prunes, traiem l’os i trossegem.
Pas 2
Piquem la ceba molt fina i la tirem en una cassola amb un rajolí d’oli d’oliva.
Pas 3
Quan estigui al punt, afegim les prunes, el sucre de coco i la ratlladura de taronja. Barregem bé.
Pas 4
Afegim les espècies i la barreja de suc i vinagre.
Pas 5
Portem a ebullició durant un parell de minuts.
Pas 6
Després, baixem el foc i coem, remenant de tant en tant, fins que comenci a espessir.
Pas 7
Retirem les restes de la canyella i els clavells.
Pas 8
Ho envasem en pots.
Pas 9
Es conserva perfectament a la nevera durant un parell de setmanes.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.