Pas 1
Salpebrar i untar amb oli i les herbes el cabrit.
Pas 2
Posar-ho en una safata de forn amb les patates, el nap, les herbes aromàtiques, les pastanagues, la ceba, els alls sencers picats i les llimones a rodanxes.
Pas 3
Enfornar a 160º - 170º durant gairebé una hora. Anar donant la volta a la peça i a les verdures. Ha de quedar cruixent, no sec.
Pas 4
Al final de la cocció afegir julivert picat.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.