Per a 4 persones
Pas 1
Peleu les tiges i retireu les fulles estelloses de les carxofes fins que arribeu al cor.
Pas 2
Talleu-les a vuitens si són grans i a quarts si són petites.
Pas 3
Introduïu les carxofes en una olla, condimenteu-les, afegiu-hi les peles de cítrics, el romaní i el pebre en gra, cobriu-ho tot amb oli d’oliva verge extra i coeu-ho a foc lent durant 25 minuts, la temperatura no ha de superar els 80 °C.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.