CEVICHE DE LLENGUADO AMB NECTAIRNA

CEVICHE DE LLENGUADO AMB NECTAIRNA

Ingredients:
  • mitja ceba de figueres
  • coriandre
  • brou de peix
  • 1 filet de llenguado
  • pebre picant
  • suc de 1 llima
  • mig pebrot dolç
  • daus de carbassa
  • sal maldon
Pas 1
En un recipient afegim 1/4 de ceba, coriandre i brou de peix.
Pas 2
Tallem el llenguado en daus i les puntes sobrants les afegim en el recipient i triturem.
Pas 3
Colem tot el líquid que ens a quedat en el recipient.
Pas 4
Afegim pebre picant en els daus de llenguado i ho afegim tot en el mateix bol.
Pas 5
Tallem un altre 1/4 de ceba en llesques molt finetes espremem el suc de 1 llima, ho barregem.
Pas 6
Piquem el coriandre, tallem molt petit una punta de pebrot dolç i deixem que marini el llenguado.
Pas 7
Tallem la nectarina a daus i també afegim uns daus de carbassa que haurem de coure prèviament.
Pas 8
Afegim sal maldon, removem i emplatem.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.