Important: La nostra botiga online està en període de proves, motiu pel qual molts dels nostres productes apareixen com a no disponibles. Esperem tenir tot l’assortiment ben aviat.

×
CONFIT DE CUIXES DE CONILL I SALTAT DE PRÉSSEC

CONFIT DE CUIXES DE CONILL I SALTAT DE PRÉSSEC

Ingredients:
· 1/2 bol cigró cuit pedrosillano AO 400g
· 2 cuixa de conill brasa CA
· 1 préssec de vinya
· 3 tomacons
· 2 alls tendres
· 1 cullereta d'herbes de Provença


           Cuina de mercat, propera i de temporada; els ingredients d'un menú complet amb origen. 
.
Pas 1

Presenta les cuixes de conill en una cassola. Salpebra i afegeix  mig got d'aigua i l'oli d'oliva. Tapa i cou amb bull tranquil uns 20 minuts.
Pas 2

Just abans de l'àpat pela i talla el préssec en grills, els tomàquets pel mig. Daural's en una planxa a foc mig 2 minuts per cada banda (foc mig 2+2').  Afegeix els alls tendres i deixa que es daurin l'últim minut (foc mig 1').
Pas 3

Un cop cuites les verdures passa  la cuixa de conill a la paella  i els cigrons a la cassola. Afegeix-los les herbes de provença i deixa que hi bullin per emulsionar els sucs.
Pas 4

 Emplata la cuixa de conill sobre les verdures i completa amb els cigrons guisats.