CREMA DE CARBASSA I ENCENALLS DE FOIE SEMICUIT

CREMA DE CARBASSA I ENCENALLS DE FOIE SEMICUIT

Ingredients:
  • 1 Carbassa
  • Oli d'oliva
  • 2 c.s. de mantega
  • Aigua
  • Crema de carbassa AO 485 ml
  • Foie-gras parfait Ànec de l’Empordà 60g
  • Llesca mi-cuit Ànec de l’Empordà 80g
Pas 1
Buideu la carbassa, retirant tots els filaments i les pipes, i traient la polpa
Pas 2
Talleu-la a trossets petits i la posem en un cassola amb oli calent.
Pas 3
Afegim una ceba tallada a làmines
Pas 4
Sofregim els ingredients amb l’oli i hi afegim dues cullerades de mantega. Quan estigui la ceba ben tova, ho salem i ho cobrim d’aigua. Deixem que faci xup-xup durant uns 10 o 15 minuts, a foc molt lent.
Pas 5
Passat aquest temps hi afegim més aigua i ho fem bullir tot
Pas 6
Ho escorrem i ho passem pel turmix
Pas 7
Finalment afegim els encenalls de foie semicuit per sobre
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.