Crema de coliflor i porro amb bolets peus de rata

Crema de coliflor i porro amb bolets peus de rata

Ingredients:
  • 1 porro gran 
  • 1 coliflor 
  • 1 litro de llet d’ametlles o avena (sense sucre) 
  • 500 g de bolets “peu de rata” AOVE,
  • sal marina i pebre 
  • Barreja de llavors Julivert
Pas 1
Netejar el porro entre les fulles per eliminar restes de terra i tallar en rodanxes.
Pas 2
Cuinar amb una mica d’aigua durant 10 minuts en una cassola amb un raig d’AOVE i una mica de sal i pebre.
Pas 3
Trossejar la coliflor i afegir-la. Posar la llet vegetal i deixar que comenci a bullir, baixar el foc i coure entre 10-15 minuts, fins que la coliflor estigui tendra però no passada.
Pas 4
Triturar fins tindre una crema homogènia sense grumolls. Si cal afegir aigua fins que tingui la consistència desitjada.
Pas 5
Netejar els bolets amb un raspall o remenant-los en un bol d’aigua assegurant-se de que no quedi terra.
Pas 6
Desmembrar-les una mica i saltar-les uns minus en una paella amb un raig d’AOVE, sal marina i pebre al gust.
Pas 7
Servir la crema, afegir-li els bolets i escampar per damunt les llavors i si es vol una mica d’oli de julivert (AOVE barrejat amb una picada de julivert i filtrat).
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.