Crema de pastanagues rostides

Crema de pastanagues rostides

Ingredients:
  • 500 g de pastanagues
  • 1 ceba mitjana
  • Sal, pebre i oli d’oliva verge extra
  • 6 culleradetes de mascarpone
Per a 6 persones
Pas 1
Renteu bé les pastanagues i peleu la ceba; trossegeu-ho tot.
Pas 2
Poseu les hortalisses en una safata per a forn, regueu-les amb oli d’oliva verge extra i condimenteu-ho amb sal i pebre.
Pas 3
Enforneu-ho a 180° durant 45 minuts.
Pas 4
Retireu-ho i tritureu la pastanaga i la ceba amb 800 ml de brou de verdures.
Pas 5
Passeu-ho per un colador xinès per tenir una crema més llisa.
Pas 6
Serviu-ho i afegiu a cada bol una culleradeta de mascarpone.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.